Zpravodajství z domácího mistrovského utkání 13.kola_Prostřední Bečva - Hrachovec - 6:4

31.10.2015 13:30

Poločas skončil smírně

Prostřední Bečva nemohla do utkání počítat s trojicí Ondryáš, Kuba a Polášek, hosté naopak v bráně postrádali zkušeného Vaigla, a tak jeho místo opět zaujal kapitán Brázdil. Do zápasu lépe vstoupili domácí, ve 4. minutě poslal Kubáň centr na Jakuba Vašuta a bylo to 1:0. Domácím radost netrvala příliš dlouho, o tři minuty později totiž hlavou srovnal Michal Orság - 1:1. Hrachovci se o pět minut podařil obrat, když se po samostatné akci prosadil v posledních kolech gólový Michal Baran - 1:2. První poločas nabídl divákům ještě jednu branku, o vyrovnání se postarala opět dvojice Vašut-Kubáň, tentokrát se po přihrávce prvního jmenovaného prosadil právě Patrik Kubáň - 2:2. 

Pětiminutovka stála Hrachovec body

Z druhého poločasu uběhlo pouze sedm minut a domácí šli opět do vedení, když se opět prosadil Patrik Kubáň - 3:2. O deset minut později se však Hrachovci povedlo opět srovnat krok, po pěkné kombinaci na jeden dotek našel Tvarůžek volného Michala Barana, jenž přidal druhý gól v utkání. Zápas výrazně ovlivnilo zranění hostujícího obránce Vaigla, který byl ošetřován za postranní čárou, čehož domácí využili nadmíru dobře, během pěti minut totiž stihli Hrachovci nasázet tři rozdílové branky. Nejprve se přesně trefil Lukáš Křenek starší, kterého následoval pěknou ranou z přímého kopu Pavel Kysučan a o další tři minuty později vsítil šestý gól opět Lukáš Křenek starší - 6:3. Hosté ztratili cennou remízu během pěti minut, nakonec se jim podařilo alespoň snížit, když se druhým gólem v zápase zapsal do statistik Michal Orság - 6:4. Ke konci utkání se do branky domácích postavil nadějný gólman Malina, který nahradil výjimečně chybujícího gólmana Jurajdu. Prostřední Bečva si tak po bláznivém zápase připsala 3 body a posunula se na 3. příčku soutěžní tabulky. 


Ohlasy k zápasu

TJ Sokol Prostřední Bečva
Zbyněk Jurajda - trenér: "Nevymlouvám se na absence, ale chyběl střelec Ondryáš, kapitán Kuba a mozek Polášek. Kluci, co nastoupili, nezklamali, ale musím stále točit posty a oni nastupují na pro ně netradičních. Dnes to vůbec nebylo optimální. Zápas taky nevyšel ani našemu brankáři Aleši Jurajdovi, který udělal dvě a půl chyby. Nejprve podcenil střílený centr a pak si hrál na stopera a nechal se po chybě přelobovat. Do stavu 3:3 to bylo hektické a z naší strany lehkovážné. Hráli jsme sice ofenzivně, ale dozadu nezodpovědně. Pak se jim zranil jeden hráč a my jsme dali během pěti minut tři branky. To nám pomohlo, i když i čtvrtá inkasovaná branka mne namíchla. Těch chyb vzadu bylo moc, ale dnes se nám to nevymstilo."

SK Hrachovec

Dušan Janošek - trenér: "Zápas byl vyrovnaný, na obou stranách docházelo k mnoha chybám v obraně. Nám se v druhém poločase zranil Vaigl a během ošetřování nám domácí dali tři branky, nám už se poté podařilo jen snížit."

Branky: 4. J. Vašut , 24. P. Kubáň , 52. P. Kubáň , 64. L. Křenek st. , 66. P. Kysučan , 69. L. Křenek st. - 7. M. Orság , 12. M. Baran , 62. M. Baran , 75. M. Orság


TJ Sokol Prostřední Bečva: A. Jurajda (81. R. Malina) - R. Balejík , P. Kysučan , R. Petřek , J. Vašek - P. Kubáň , L. Juroška (74. M. Křenek) , L. Křenek , M. Fiurášek - J. Vašut , L. Křenek st. (88. T. Závorka)

SK Hrachovec: T. Brázdil - M. Vaigl , M. Konvičný , J. Tvarůžek , R. Vaigl - V. Zahradníček , P. Melichařík , M. Cahlík , M. Jež   - M. Baran , M. Orság

ŽK: 33. M. Fiurášek , 57. L. Juroška , 87. R. Balejík .
 
Hráči zápasu: L. Křenek st. , P. Kubáň   - M. Orság , M. Baran .